Image
Image

Camin de batrani  Sfantul Irineu

Caminul de batrani particular Sfantul Irineu a fost conceput special pentru nevoile persoanelor in varsta, fiind situat in zona limitrofa a Bucurestiului, in orasul Pantelimon. Localizarea caminului Sfantul Irineu este in avantajul persoanelor care locuiesc in Bucuresti, Ilfov si zonele adiacente. Insa, de-a lungul timpul am avut placerea sa avem oaspeti din judete mai indepartate.

Image

Facilitati

Centrul de batrani Sfantul Irineu a fost gandit pentru a fi locul ideal pentru o sedere permanenta sau temporara a unui senior. Tocmai de aceea, printre facilitati si servicii specifice unui camin de seniori se numara: imobilul nou dotat conform celor mai moderne standarde, bucataria proprie, asistenta si supraveghere permanenta 24 /24, evaluarea periodica a seniorilor si nu in ultimul rand personalul calificat si dedicat. Echipa noastra creaza un mediu echilibrat, armonios, care poate substitui absenta familiei.

Asistenta 24/24

Personal medical specializat

Cladire noua

Transparenta si profesionalism

Image
Image

Facilitati si dotati moderne adaptate nevoilor unui camin de batrani particular

Centrul Sfantul Irineu ofera facilitati specifice unui camin de batrani particular modern. Caminul nostru de seniori este o facilitate ce ofera asistenta medicala, odihna si ingrijire pentru persoane in varsta sau cu probleme medicale, fiind un loc de resedinta pentru persoane cu dificultati semnificative in activitatile zilnice. Totodata locuitorii unui camin de batrani pot fi atat persoane in varsta cat si adulti cu dizabilitati fizice sau psihice (precum Alzheimer), ce primesc ingrijire de specialitate, terapie, reabilitare psihica si fizica.

Dotari camin batrani privat Sfantul Irineu

De ce sa alegi un camin de batrani particular cu facilitati moderne precum Sfantul Irineu

Caminul de batrani Sfantul Irineu este locul unde ii pastrati aproape pe bunici si parinti si in acelasi timp aveti garantia ca acestia primesc atentia si grija pe care o merita. O serie de facilitati ale unui camin de batrani particular stau la baza confortului si sigurantei oaspetilor nostri, astfel centrul nostru garanteaza:

Personal dedicat, specializat si profesionist

Avem la dispozitia dvs. o echipa bine pregatita si specializata pentru ingrijirea persoanelor varstnice, care ofera suport pentru acomodarea si integrarea seniorilor. De asemenea echipa din caminul de batrani privat Sfantul Irineu, va poate ajuta sa va recapatati puterea si sa va puneti pe picioare dupa o interventie chirurgicala, oferind ingrijire de specialitate si tratamente eficiente. Dotarile si facilitatile din caminul de batrani particular Sfantul Irineu completeaza pregatirea si dedicarea echipei noastre.

Rezerva acum

Servicii medicale de specialitate

Centrul pentru seniori Sfantul Irineu va pune la dispozitie servicii medicale de specialitate, ce cuprind atat aparatura performanta cat si o echipa bine pregatita pentru o recuperare eficienta. Personalul nostru specializat este la dispozitia pacientilor si a seniorilor pentru ingrijire si supraveghere permanenta, 24/24 si poate administra tratamentul oral, injectabil sau perfuzabil conform prescriptiilor medicale. In caminul de batrani particular Sfantul Irineu se efectueaza evaluari periodice ale seniorilor si periodic familia este informata de stare acestora.

Rezerva acum

Spatiu si dotari moderne

Servicii si facilitati camin de batrani particular la centrul Sfantul Irineu, la cele mai inalte standarde. Oferim ingrijire pentru persoane in varsta, cu Alzheimer sau nevoi speciale si un spatiu generos de cazare in dormitoare cu 2, 3 sau 4 paturi. Alte dotari pe care vi le oferim sunt mobilier nou, televizor in camera, unitati sanitare moderne adaptate seniorilor, spatiu generos si luminos pentru servit masa, biblioteca cu zona pentru lectura si spatiu destinat terapiei ocupationale.

Rezerva acum

Monitorizare si ingrijire permanente

Printre cele mai importante facilitati din caminul de batrani particular Sfantul Irineu, asistenta non ston, 24 / 24 ne diferentiaza de alte centre de acest gen.

Personalul nostru asigura permanent activitati socio-culturale si de divertisment. In plus, seniorii beneficiaza permanent de tratament supravegheat, consultatii si activitati de recuperare.

Rezerva acum